info@domainflotta.hu

9:00 - 17:00

DomainFlotta.hu bemutatása:

Csak nálunk kapsz biztonsági szolgáltatásokat domain regisztrációdhozA DomainFlotta projectet az Intronet KFT. indította útjára 2007.-ben.  2008. -ban a domainflotta.hu működtetését a NetLight Consulting Kft vette át. A project fő profilja webhosting, domain regisztráció szolgáltatás nyújtása, partnerhálózat kiépítése, és a webhostinghoz tartozó szolgáltatások biztosítása.
A DomainFlotta csapatának magját 3 ember alkotja, mely a NetLight Consulting Kft. tevékenységén belül kizárólag ezzel a projekttel foglalkozik.

Céges adatok:

A DomainFlotta.hu üzemeltetője a NetLight Consulting KftTulajdonos és üzemeltető
NetLight Consulting Kft

Adószám : 14188127-2-42

Cégjegyzékszám : 01-09-192123

Számlázási cím:
1148, Budapest
Bánki Donát u. 12/b

Bankszámlaszám:

11705998-21280252-00000000

IBAN:

HU51 1170 5998 2128 0252 0000 0000

Swift:

OTPVHUHB

Telefon:
+36-303 550 880

Online ügyfélszolgálat:

Online chat

E-mail:
info at domainflotta.huSzervereinket a legbiztonságosabb szerver teremben tároljuk:

A T-csoport fegyveres őreivel örzött dataplex termemben.
Extrém biztonság

A Dataplex adatközpontja megerősített, védett létesítmény, amely megbízhatóan óvja a biztonsági szempontból kényes berendezéseket. A biztonsági rendszer többszintű, a biztonsági szolgálat az év minden napján, 24 órán keresztül működik.


Rendelkezésre állás - 99,999%

A Dataplex által a szolgáltatott infrastruktúra tekintetében vállalt szolgáltatási szintek (SLA) a legszigorúbb iparági szabványoknak is eleget tesznek.Áramellátás
Szünetmentes áramellátás gondoskodik ügyfeleink berendezéseinek zavartalan működéséről 99,999%-os rendelkezésre állással.Optimális környezeti feltételek
Adatközpontunkban a hőmérséklet és légnedvesség megfelelő szabályozásával és hatékony porszűréssel biztosítjuk az infokommunikációs eszközök számára ideális környezeti feltételeket.
Tűzészlelés és -oltás
A teljes körű tűzészlelés és -oltás az épületen belül mindenütt elérhető alapszolgáltatás. Az egyes helyiségek 60 percig ellenállnak a tűznek, a tűzoltó rendszer pedig minden környezeti és biztonsági előírást kielégít

Hogyan néz ki egy szerver hotel? Nézd meg a videó bemutatót:

A szerver hotel sokkal több, mint egy garázscég otthon üzemelt szerverei.Verziózó adatmentés

Nem csak honlapod korábbi állapotát mentjük, hanem a változásokat is.


A honlapodat minden nap éjfélkor lementjük. Azonban nem írjuk felül a korábbi mentést, csak a változásokat mentjük. Így egy adott fájl hónapokkal korábbi állapotát is vissza tudjuk állítani. Ezt úgy kell elképzelni, mintha minden egyes változtatás a honlapodon egy külön verzió lenne és te bármikor visszaállhatnál egy korábban létezett és utólag jobbnak tartott verzióra.

Ez akkor zseniális, ha csak hónapok múlve veszed észre, hogy elvesztek adataid, de közben a honlapod más részeit folyamatosan frissítetted. Így úgy tudsz visszaállni a korábbi jól működő állapotra, hogy az azóta létrehozott változások sem vesznek el.

Teljes kontroll a honlapod felett

Kérésre beállítjuk a honlapod dropbox tárhelyre történő mentését


Ez teljesen ingyenes, csak egy dropbox fiókot kell regisztrálni hozzá, ami szintén ingyenes. Erre a tárhelyre automatikusan menteni tudjuk a honlapodat, így a honlapod extra biztonságban van. Történjen velünk, a szervereinkkel, az adatmentő szervereinkkel bármi... a honlapod legfrissebb példánya mindig elérhető lesz a dropbox tárhelyeden.
Segítség a Dropbox telepítéséhez >>