info@domainflotta.hu

9:00 - 17:00

Domain névből százezreket csinálhatsz.
Csupán 2 hónap alatt. Megmutatom hogyan.

1. Lépés Domain


Kell egy domain név. Ha már van ötleted, akkor az. Ha nincs akkor szívesen segítünk neked jó domain nevet találni. Bármelyik helyzetben is vagy a könyv első fejezetében foglalkozunk a domain választás tudományával is. Ha azt hiszed minden jó domain név foglalt vagy azt, hogy csak egy név és amúgy is mindegy, akkor mindenképpen olvasd el az első részt.
A domain neveddel kezdődik minden.

3. Lépés Bevételek

Először csak elolvasod a könyvet. Majd újra olvasod és elkezded lépésről-lépésre megvalósítani a benne írtakat. Amint készen leszel és telik az idő, fel kell tenned magadnak a kérdést. Megtartod a honlapot és hagyod, hogy folyamatos pénzt termeljen neked vagy inkább eladod.
Csak azon múlik van e már vállalkozásod

2. Lépés Honlap

Semmi extra nem kell. Csak egy egyszerű honlap, amin megmutatom, hogy milyen beállításokat kell megcsinálnod. Ez a honlap lehet egy ingyenes CMS rendszer, mint a Wordpress vagy Joomla, de választhatod az Önműködő honlapot is, amihez adunk domain nevet és tárhelyet is. Én ezt használtam, de a lépések minden honlap típusnál ugyan azok.
Minden lépés egyszerű, megmutatom.

Domain névből 450.000 Ft
két hónap alatt

2 hónap alatt szorgalmasan jegyzeteltem. Aztán további 1 hónapig dolgoztam fel az anyagokat, mire elkészült az a 87 oldalas könyv, ami minden lépést tartalmaz. A könyvet még sehol nem lehet kapni, csak ezen az oldalon. Rendeld meg online áron..


Ízelítő a Tartalomból:

  • 1. A Domain választás tudománya
  • 2. Tárhely szerepe a sikerben
  • 3. Értékesítő honlap beüzemelésének lépései
  • 4. Tartalom a lényeg vagy a kinézet?
  • 5. Honnan jönnek majd a pénzes látogatók?
  • 6. Hogyan lesz ebből folyamatos bevétel?
  • 7. Eladjuk, vagy ne adjuk…Ha igen, hogyan?

87 oldalnyi tudás lehet most a tied14.990 Ft helyett csak 6.990 Ft + áfa

Könyv rendelés
A következő oldalon bekérjük az adataid >>
Honlap információk
Honlap információk
Honlap információk

Őszinte leszek. Mindig az ügyfeleinknek kedvezünk. Így ha már ügyfelünk vagy, akkor egy nagy ajándékom van neked.
Csak arra kérlek ne élj vele vissza
800 Ft-ért is megkaphatod a könyvem ...


Tárhely honlap

Tudom, hogyan kereshetsz sok pénzt a domain neveddel! Nem elméletben, hanem gyakorlatban.

Nem fizettem programozót, grafikust, marketingest. Még reklámra sem költöttem. Mégis 2 hónap alatt 450.000 Ft -ot kerestem vele. Többet is kereshettem volna, de eladtam a honlapot, mert ez csak egy teszt volt.

2 hónap alatt szorgalmasan jegyzeteltem. Aztán további 1 hónapig dolgoztam fel az anyagokat, mire elkészült az a 87 oldalas könyv, ami minden lépést tartalmaz. A könyvet még könyvesboltban nem lehet kapni, de talán soha nem is lehet majd. Túl sok hasznos link és hivatkozás van benne.

Csak add meg az adataidat, amivel nálunk rendeltél már. Mi elküldjük neked a proforma számlát, ami alapján utalni tudsz és a könyvet is.


800 Ft ért kérem:

több, mint 6.000 Ft kedvezmény


Név:*
E-mail:*
Domain:


Ui.: A rendelés után munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot. A könyvet nem postázzuk, letölthető formában adjuk oda. A 800 Ft az áfát nem tartalmazza. Egy ember/vállalkozás csak egy könyvet igényelhet.