info@domainflotta.hu

9:00 - 17:00

Domain tárhely rendelés kényelmesen

Online, papírok és postázás nélkül megrendelhetsz mindent a honlapod induláshoz.Neked ajánljuk ezt a megoldást, ha olyan vagy, mint a legtöbb ügyfelünk: eszköznek tekinted a számítógépet, nem az élet értelmének.

Értesz egy kicsit a tárhelyhez, de szívesen elfogadsz segítsége, mert nem tölt el izgalommal, hogy dns zónákban mx recordokat paraméterezz és php.ini fájlokban session időt állíts.

Mi itt DomainFlotta -nál szívesen segítünk eligazodni és beállítani mindazt amire szükséged van. Neked csak a honlapoddal kell foglalkozni vagy akár azzal sem.

Kik választják ezt a 2 csomagot?

 • Akik gyorsan, nehézségek és macera nélkül akarnak domain tárhely rendelést leadni. Megrendelésre kattintva szabadon kiválaszthatod a domain neved és papírok, postázás vagy bármilyen kényelmetlenség nélkül regisztráljuk a domaint, összekötjük a tárhellyel


 • Akik szeretnek jó áron vásárolni és értékelik a minőséget. Hiszen minden tárhely Google barát. A felső csomag ára még egy Automata értékesítő honlapot is tartalmaz. A zöld alsó: tárhelyet, domaint, levelezést vagyis mindent.


 • Akik szeretik, ha van olyan szakértő, akihez fordulhatnak, ha problémájuk van. Szívesen elfogadják azt a tapasztalatot, amit sok év és sok ezer honlap felnevelése során szereztünk. Tudjuk mi működik és mi az ami nem. A legtöbb hibával és csapdával már találkoztunk és segíthetünk elkerülni azokat.


Tárhely tudnivalók

Amíg nem veszélyezteti a honlapod a szerverünk és a többi oldal működését, addig nem kell aggódnod a korlátok miatt. Ne akarj illegális oldalt működtetni, ne próbálj meg sok ezer kéretlen -emailt (SPAM) kiküldeni, ne nálunk tárold a családi videókat vagy próbálj videó megosztó oldalt indítani.

Ha olyan oldalt működtetsz, ami tényleg hasznos számodra és azért van, hogy ügyfeleket, ismertséget, szórakozást hozzon számodra, akkor egyetlen percet sem kell azon gondolkodnod, hogy mennyi Mega, Giga, Sávszél vagy msql kell neked. Mindenből lesz elegendő.

Domain tudnivalók

Megrendelés gombra kattintva bekérjük az adataid és a választott domain neved is. A domain lehet Magyar .hu vagy akár a legnépszerűbb külföldiek egyike: .eu (Uniós) vagy .com (Nemzetközi.) A domain a védjegy kistestvére, komoly jogi előnyökkel jár, ezért imádjuk.

Domain Tárhely

Gyors és kényelmes indulás. Megrendeled és feltöltöd a honlapod. Ennyi.

Saját Domain
+
Bőven elég tárhely
(
pl.:Webáruház, céges honlap, blog)Nem kell aggódnod a korlátok miatt


Jelige: php, wordpress, drupal


7.985 Ft + áfa / félév
10140 Ft - 6 hónapra


Szinte bármihez jó, ami normális.


Domain Tárhely
+ Honlap

Egyben minden, azoknak akik pénzt akarnak keresni a neten.


Saját Domain
+
Bőven elég tárhely
+
Automata honlap
(
pl.:Szolgáltatás vagy termék értékesítő honlapokhoz)Ez a legnépszerűbb tárhely csomagunk


Jelige: Ha pénzt akarsz keresni


11.450 Ft + áfa / félév
14541 Ft - 6 hónapra


Honlap Tudnivalók

Legtöbbet választott csomagunk a tárhely domain regisztráción kívül még egy automata értékesítési honlapot is tartalmaz. Ez egy egyedi fejlesztésű honlap, amibe olyan kész marketing eszközöket pakoltunk bele, amiket csak egy programozó és egy marketinges közös munkája eredményezhet

Neked való...

 • Ha azt tervezed, hogy eladni akarsz a neten. Terméket vagy szolgáltatást. A honlap erre lett kifejlesztve, más néven tökéletes kampány oldal, sales oldal, de ismerheted landing page oldalként is

 • Ha előre tesztelten akarod megkapni, hogy milyen betűtípusok, milyen grafikák, milyen betűméretek, milyen kiemelések, működnek a leghatékonyabban. Ugyanis ezeket mind tartalmazza a honlapod. Nekünk 3 hónapba tellett összeszedni, unalmas volt. De így neked már nem kell szenvedni.

 • Ha segítség kell az indulásnál. Az oldal tartalmaz előre megírt értékesítési és marketing szövegeket, amiket csak át kell írnod. A honlap magától elemzi a látogatóid viselkedését és e-mailt küld, ha bármilyen tennivalód van (ezért hívjuk automatának). Képes arra is, hogy automatikusan posztoljon a Facebook oldaladra. Ezen felül split (A/B) tesztel és klónozhatod a tartalmakat is

 • Ha elől akarsz lenni a Google keresőben. A honlap úgy lett kialakítva, hogy a keresők minden modern követelményének megfeleljen. Mindenhol egyedi Title, meta és keresőbarát url-t használhatsz. Minden menüpontnál bekapcsolhatod az extra kulcsszó optimalizálást, amit automatán elvégez. Sőt ha érzékeli, hogy sok látogatód van egy új kulcsszóra, akkor létrehoz neki egy új tartalmat és értesít, hogy írjál hozzá tartalmat, ha több vevőt akarsz. Pont, olyan mint egy profi onsite keresőoptimalizáló.

 • Ha vállalkozást építesz és fontos számodra az ügyféladatbázis építés. Az oldal nem csak gyűjteni tudja az érdeklődők adatait, de beállíthatsz automatikus hírlevél küldést is. A hírlevelek elkészítéséhez szintén adunk előre megírt sablonokat. Ezen felül a Facebook oldalad követőit is növeli a beépített like gombbal és a Facebook komment lehetőséggel. Az oldal képes figyelni a látogató viselkedését és ha valaki vásárlás nélkül akarja elhagyni az oldalt, egy egyedi ajánlatot tud neki megjeleníteni. Így megszerezheted a mail címét és meg tudod győzni a későbbi vásárlásról.


Garancia, ami biztos meggyőz

Annyira biztosak vagyunk a dolgunkban, hogyha a legnépszerűbb csomagunkat választod, amiben benne van a honlap is, akkor 30 napig szabadon tesztelheted. Nem 7 .... Nem 14 .... hanem 30. Ha úgy gondolod, nem vagy elégedett, akkor szó nélkül töröljük a honlapod. Odaadjuk a tárhelyet és arra szabadon feltölthetsz bármilyen honlapot. A különbözetet pedig jóváírjuk neked.

Jól hangzik? Úgy érzed nincs vesztenivalód? Jól látod. De még ezt is tudom fokozni. Ha nem vagy elégedett a honlappal, akkor nem csak a tárhelyet adom oda, hanem adok neked még 6 hónap ingyenes használatot is. Vigaszdíjként. És azért, mert még soha senki sem vette ezt igénybe. Tetszik?

Akkor ne habozz rendeld meg most a tárhely domain csomagot értékesítési honlappal együtt

Facebookon érkezett vevői vélemények:Google hozza a látogatókat.
4+1 érv a Google barát tárhely mellett:

 • 1 tárhelyen akár 5 honlap.
 • 3 külön ip cím 1 tárhelyhez
 • Segítség az első oldalra jutáshoz.
 • Egyedi php.ini, htaccessE-mailben érkezett vevői vélemények:Kérdésed van? Teszteld milyen gyorsan válaszolunk:

 

 

Gyakran Feltett Kérdések

 

Ha Több évre fizetek előre, kapok kedvezményt?

Igen. Ha 1 évre fizetsz előre, akkor nem csak az áremelkedést és a forint romlását véded ki, hanem további 10% kedvezményt is kapsz. Ha előrelátóbb vagy, akkor 2 év előre fizetés esetén már 20% kedvezménnyel rendelheted meg a biztonságos, google barát tárhelyed. Rendeld meg.

Most akkor mekkora a tárhelyem?

Szinte korlátlan. Nem kell aggódnod soha többet, hogy nem lesz elegendő a tárhelyed, mivel nálunk a honlapoddal együtt nő a tárhelyed kapacitása. Ez azért optimálisabb, mint a korábbi konstrukciók, mert nem kell figyelned mikor telik be és nem kell előre kitalálnod, hogy mekkora méretet is kell vásárolnod. Egyszerűen csak döntsd el, hogy mi a célja a honlapodnak és válaszd a neked megfelelő konstrukciót. Rendeld meg.

Működni fog a honlapom?

Igen. Ha népszerű cms rendszert használsz (joomla, drupal, wordpress) akkor biztosan, hiszen laknak nálunk hasonló oldalak. Az egyedi fejlesztéseknél sem szokott probléma lenni, mivel a programozók többsége az új, modern technológiát használja és ezek a honlapok gond nélkül futnak. Probléma csak egyes régi típusú honlappal lehet, ezért ha nem vagy biztos a dolgodban kérd az ingyenes próbaidőszakot. Rendeld meg.

Még nincs honlapom, tudtok segíteni?

Igen. Pont neked fejlesztünk 6 éve egy speciális CMS (tartalomkezelő) rendszert, aminek egyetlen feladata, hogy a google találati lista élére repítse a honlapodat és a lehető legtöbb vevőt szerezze neked. Ezt a honlap konstrukciót Automata Honlapnak neveztük el. Rendeld meg a Domain Tárhely + Honlap csomagot és beüzemelünk neked egy ilyen honlapot. Rendeld meg.

A barátom titeket javasolt, hogy győztétek meg?

Talán a barátságos ügyfélszolgálat vagy a gyors kiszolgálás. Esetleg kipróbálta a szolgáltatásunkat és rájött, hogy milyen előnyökkel jár a biztonságos domain regisztráció és a google barát tárhely. Talán beleszeretett az Automata honlap funkcióiba. Bármi is győzte meg, köszönd meg neki a nevünkben is, hogy itt vagy :)


Rendelj Domain Tárhelyet.

Mi bízunk a Te sikeredben és van is rá 4755 okunk!

Ügyfeleink véleménye alapján a DomainFlotta:

Biztonságos Domain Regisztrációt igénylők szerint

Ida kattintva Te is csatlakozhatsz Facebook oldalunkhoz


Legyél a Google barát tárhelyesek elit klubjának tagja.