info@domainflotta.hu

9:00 - 17:00

Ingyen domain.

Lehet ingyen .hu domain nevem?

Sajnos nem, mert a domain neveket az államtól (iszt) lehet megvásárolni az akkreditált domain regisztrátoroknak és tőlük vásárolják meg a kisebb hosting cégek. Ez olyan, mint a gyártó, nagyker és a kereskedő viszonya.

Mivel a gyártótól (állam) a nagyker (domain regisztrátor) pénzért veszi a domain nevet, ezért nem adhatja ingyen. Vannak olyan cégek, akik ingyen kínálják a domaint, mert a költségét beleépítik pl. a tárhely árába, de itt is csak reklámfogás az ingyen domain.

Ilyen ingyen domaint mi nem is biztosítunk, mert szerintünk egy sikeres honlapnak legalább két domain névre van szüksége. Kell egy keresőbarát domain, ami ingyen látogatókat hoz és kell egy fantázianév, ami építi a bizalmat és jól mutat egy névjegykártyán.

Mégis vannak ingyenes megoldások?

 

Ingyen domain

Facebook LIKE
Egyszerűen követsz minket Facebookon és részt veszel az akciókban, amikkel domain nevet is nyerhetsz..
DomainFlotta Facebook oldala >>

ingyen védett domain

Partnerprogram
Ha van egy napi 100 egyedi látogatót elérő blogod vagy karbantartott hírlevél listád, akkor tudunk ajánlani neked egy egyed és rendkívűl kedvező megoldást! Keress meg minket emailben: Partnerprogram >>

Vigyázat csalók!

Vannak olyan szolgáltatások,amelyek tényleg ingyen biztosítanak aldomaineket vagy alkönyvtárakat és sokszor domainként kínálják azokat, de ezek nem domain nevek, csak megtévesztések.

Az aldomain, nem önálló domain név. Pl.: http://honlapom.gportal.hu vagy http://honlapom.domainflotta.hu. Némely szolgáltató pl. mi is, korlátlan számú aldomaint kínálnak a domain regisztrációhoz. Ez nem más mint a domain név elé írt kifejezés ponttal elválasztva.

Az alkönyvtárak pedig még csak nem is hasonlítanak a domain névhez, csak egy mappa egy könyvtár a fájlok részére a szerveren, ahonnan el lehet érni a weboldalad. Ilyen pl.: a http://www.gportal.hu/honlapom vagy a http://www.domainflotta.hu/honlapom

Ilyen neveket kaphatsz ingyen. Például itt: Ingyenes névszolgáltatók névsora.

Kinek felesleges ingyenes megoldás választania?

Nem javasoljuk ezeket a szolgáltatásokat vállalkozásoknak és olyan magánszemélyeknek akik nem csak hobbi szinten szeretnének weboldalt.
Ingyenes honlappal és tárhellyel nem lehet vevőket szerezni.

Azok a szolgáltatások, amelyek teljesen ingyenesek, alkalmatlanok arra, hogy bevételt termeljenek neked. Egy weboldal akkor hoz hasznot, ha látszik rajta, hogy mögötte valós érték van ill. akkor, ha a mögötte lévő cég hitelesnek tűnik.

A hitelesség a legértékesebb dolog az Interneten. Ehhez pedig saját domain névre és használható honlapra van szükség. Te mit gondolsz arról a cégről, akinek annyi pénze sincs, hogy domain nevet és tárhelyet vásároljon magának?

Ha nem rendelkezel annyi pénzel, hogy saját domain neved legyen, akkor nem biztos, hogy neked való az internetes vállalkozás.

Egy domain név ma már aprópénz, de pl a facebook.com domain már 104 Milliárd Dollárt ér.
Kattints ide és regisztráld a saját domain neved >>

Ha úgy döntök, hogy mégis regisztrálok?

Akkor el kell döntened, hogy miért teszed:

  • Hogy vevőket szerezz a vállalkozásodnak?
  • Mert egyedi email címet szeretnél?
  • Azért, hogy a domaint ne lehessen másé?
  • Olcsóban hirdess a Google adwordsben?
  • Hogy később haszonnal tovább add?

Bármi is legyen az oka a domain regisztrációnak, egyszerűen csak kattints ide, add meg a választott neveket, ellenőrizd és azonnal, biztonságban lefoglalhatod őket >>

Ha nincs ötleted arra, hogy mi lenne a legjobb név akkor nézd meg a Google Barát Domain név ajánló eszközünket >>

Vevőszerző Honlapot is szeretnél?

Ha az is fontos, hogy a domain mögött weboldal is legyen, akkor van egy átgondolandó ajánlatunk:

Seo Sales honlap:
Ez egy egyedi fejlesztésű közönségdíjas honlap, amit direkt úgy alakítottunk ki, hogy egy jó domain névvel pillanatok alatt a Google találati lista élére kerüljön és így tegyél szert rengeteg látogatóra. Ezt jelenti a Seo ( a kereső optimalizált angol szó rövidítése) kifejezés.

Az oldalra érkező látogatók akkor fognak rendelni tőled, ha a honlapod képes eladni. Ez egy szakma, aminek vannak eszközei és lépésekre bontható, ami által mindenki képes értékesítő oldalt készíteni (ki jobbat, ki rosszabbat). A honlapot egyszerű beüzemelni és minden lépést megtanít számodra. A Sales kifejezés a honlap nevében pont erre utal, hiszen ez egy értékesítő honlap, ami eladásra született.


Bővebben itt olvashatsz a Seo Sales Honlapról >>