info@domainflotta.hu

9:00 - 17:00

Google Barát - Tárhely Rendelés

1 tárhelyen akár 5 honlap 3 egyedi ip címmel


Egy álomnak indult, de végre Te is használhatod. Mert arra gondoltunk, hogy miért kellene egy tárhelynek csak gyorsnak, megbízhatónak és megfizethetőnek lennie? Miért ne lehetne ennél is több? Miért ne lehetne Google barát is? Főleg, ha a honlapod sikere leginkább a Google -ból érkező látogatóktól függ. Kértétek, mi megcsináltuk. Használjátok bátran :)

Induló Tárhely

Ha célod, hogy jelen legyél az Interneten, mert
most bontogatod a szárnyaidat.


500 Mb
(
pl.: Cégbemutató honlaphoz.)Ez egy biztonságos keltető


3.590 + áfa / félév
4559 Ft - 6 hónapra


Jelige: Html, Flash, Képek


Értékesítő Tárhely

Azoknak, akik pénzt akarnak keresni.
Termék vagy szolgáltatás értékesítéséhez


2 G tárhely
(
pl.:Webáruház, Sales honlap.)

Akár 3 honlaphoz is!Ez a legnépszerűbb tárhely csomagunk


8.490 Ft + áfa / félév
10782 Ft - 6 hónapra


Jelige: wordpress, drupal, php, mysql


Befutott Tárhely

Ha jól működő, sikeres oldalad van sok látogatóval akkor erre a tárhelyre van szükséged. Mindenki ide akar költözni.

5 G tárhely
(
pl.:havi 30 - 50.000 látogató.)

Akár 5 honlaphoz is!Az itt lakók a legboldogabbak


11.990 Ft + áfa / félév
15227 Ft - 6 hónapra


Szinte bármihez jó, ami nagy.
Tudtad, hogy van Google Barát Tárhely?

Érdekel miben tud neked segíteni?


7 részes e-mail tanfolyam:

Név:*

E-mail:*


Facebookon érkezett vevői vélemények:Google hozza a látogatókat.
4+1 érv a Google barát tárhely mellett:

  • A Google helyezés ingyen reklám.
  • Mindenki használja a keresőt
  • Az első oldal sok látogatót hoz.
  • A sok látogató sok pénzt jelent.

  • Ha elől van irigyelni fognak!E-mailben érkezett vevői vélemények:
Mit jelent a Google barát tárhely?


Google barát tárhely

Tudjuk mit szeret a Google!
És ennek megfelelően alakítottuk ki a tárhelyeinket. Ha érdekel mitől értünk hozzá, akkor néz körül a legnagyobb hazai SEO fórumon.

Osztható Google barát tárhelyek

Segítünk kihozni a maximumot.
Rengeteg segítséget adunk, hogy a honlapod valóban sikeres legyen. Van tapasztalatunk és értünk is hozzá. Adunk szoftvert, ami méri a Google helyezésed, segítünk a tartalmad helyes kialakításában, sőt még a honlapod gyorsításában (pl.: Google speed) is.

Biztonságos Tárhely

Tárhelyeink Oszthatóak, paraméterezhetőek!
Több domain nevet is használhatsz, átírhatod a php.ini, .htaccess fájlokat a saját ízlésedre. Sőt a leghatékonyabb beállításokban is segítünk. Legyen szó domain átirányításról vagy egy Google büntetésről.
Minden tárhely bővíthető, megosztható több domain név között, dinamikus (php, js futtatás), FTP -n keresztül is kezelhető. A hozzáférési és a hiba logokat a rendszer mindenkinek a saját tárhelyére menti, így teljes felügyelet alatt tarthatod a nálunk tárolt Honlapod...

Bővebb információt szeretnél a Google barát tárhelyről? Kattints >>

Szerencsére Másolnak!

Mi vagyunk a legnagyobb Google barát tárhely szolgáltató. Mivel ez nem marketing fogás, ezért írd be a Google Keresőbe, hogy Google Barát Tárhelyek és döntsd el magad hol éri meg vásárolnod!
Mi csak az igazán értékes honlapokhoz javasoljuk!

Google barát tárhely

Google Barát Tárhely Visszajelzés

A Google hozza a látogatókat.

  • Mindenki használja a Gogle keresőt
  • Ha elől van a honlapod már nyertél.
  • A sok látogató sok pénzt jelent.
  • A Google helyezés ingyen reklám.


Rendelj Google barát Tárhelyet.

Kérdésed van? Teszteld milyen gyorsan válaszolunk:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

 

 

Gyakran Feltett Kérdések

 

Melyik tárhelyet válasszam?

Általában mindenkinek az Értékesítő Tárhelyet javasoljuk, mert ez a legjobb konstrukciónk. Minden szükséges eszközt tartalmaz, hogy biztonságosan tudj sikeres honlapot építeni. Mivel osztható, ezért akár 5 önálló honlapot is üzemeltethetsz innen. Persze ha nem pénzkeresés motivál a honlap elkészítésében, akkor tökéletes lehet a számodra az Induló tárhely is. Rendeld meg.

Ha Több évre fizetek előre, kapok kedvezményt?

Igen. Ha 2 évre fizetsz előre, akkor nem csak az áremelkedést és a forint romlását véded ki, hanem további 10% kedvezményt is kapsz. Ha előrelátóbb vagy, akkor 3 év előre fizetés esetén már 20% kedvezménnyel rendelheted meg a biztonságos, google barát tárhelyed. Rendeld meg.

Most akkor mekkora a tárhelyem?

Szinte korlátlan. Nem kell aggódnod soha többet, hogy nem lesz elegendő a tárhelyed, mivel nálunk a honlapoddal együtt nő a tárhelyed kapacitása. Ez azért optimálisabb, mint a korábbi konstrukciók, mert nem kell figyelned mikor telik be és nem kell előre kitalálnod, hogy mekkora méretet is kell vásárolnod. Egyszerűen csak döntsd el, hogy mi a célja a honlapodnak és válaszd a neked megfelelő konstrukciót. Rendeld meg.

Később válthatok nagyobb csomagra?

Igen. Ha a barátságos keltetőnket az Induló Tárhely csomagot választod, akkor idővel szükséged lehet egy Értékesítő tárhelyre. A váltás nagyon egyszerű, csak jelezned kell nekünk és átköltöztetünk az új lakhelyedre. Gyakran előfordul az is, hogy az Értékesítő tárhelyen lévő ügyfelek nagyon sikeressé válnak és Befutott Tárhely csomagra váltanak. Általában minden vállalkozásnak ez a végcélja. Rendeld meg.

Működni fog a honlapom?

Igen. Ha népszerű cms rendszert használsz (joomla, drupal, wordpress) akkor biztosan, hiszen laknak nálunk hasonló oldalak. Az egyedi fejlesztéseknél sem szokott probléma lenni, mivel a programozók többsége az új, modern technológiát használja és ezek a honlapok gond nélkül futnak. Probléma csak egyes régi típusú honlappal lehet, ezért ha nem vagy biztos a dolgodban kérd az ingyenes próbaidőszakot. Rendeld meg.

Még nincs honlapom, tudtok segíteni?

Igen. Pont neked fejlesztünk 6 éve egy speciális CMS (tartalomkezelő) rendszert, aminek egyetlen feladata, hogy a google találati lista élére repítse a honlapodat és a lehető legtöbb vevőt szerezze neked. Ezt a honlap konstrukciót Seo Sales Honlapnak neveztük el. Ha kéred, akkor az Értékesítő Tárhely csomaghoz beüzemelünk neked egy ilyen honlapot. A tárhely rendelés után egyszerűen csak kérned kell. Rendeld meg.

A barátom titeket javasolt, hogy győztétek meg?

Talán a barátságos ügyfélszolgálat vagy a gyors kiszolgálás. Esetleg kipróbálta a szolgáltatásunkat és rájött, hogy milyen előnyökkel jár a biztonságos domain regisztráció és a google barát tárhely. Talán beleszeretett a gmail összekötésbe vagy teletömte vevőkkel a tárhelyhez adott Seo Sales Honlap. Bármi is győzte meg, köszönd meg neki a nevünkben is, hogy itt vagy :)


Rendelj Google barát Tárhelyet.

Mi bízunk a Te sikeredben és van is rá 4755 okunk!

Ügyfeleink véleménye alapján a DomainFlotta:

Biztonságos Domain Regisztrációt igénylők szerint

Pezsgő élet és aktuális hírek


Legyél a Google barát tárhelyesek elit klubjának tagja.