info@domainflotta.hu

9:00 - 17:00

Több mint 100.000 Ft értékű ajándékot adunk,

mert értékeljük a hűségedet
Tartalomjegyzék:

Miért ajánljuk ezeket a cégeket?

 • Mert ismerjük őket és nyugodtan rájuk bízhatod magad..
 • Mert kiemelt bánásmódban részesülsz és mivel a DomainFlotta.hu ügyfele vagy egyedi kedvezményeket is kapsz.

Ezek a cégek már az ügyfeleink voltak. Ismerjük őket, ezért megkértük őket, hogy készítsenek egy speciális ajánlatot a számodra. Ezeket az ajánlatokat sehol máshol nem kapod meg.

Az ajánlatok úgy vannak összeállítva, hogy komolyabb kockázat nélkül kipróbálhasd az adott cég termékét vagy szolgáltatását.

 

Miért kapod ezeket a kedvezményeket?


Azért, mert már több mint egy éve az ügyfelünk vagy és ezt szeretnénk neked meghálálni. A hűséget szerintünk jutalmazni kell és mi megkértünk pár céget, hogy készítsenek neked személyre szóló ajánlatot. Ha úgy döntesz a jövőben is velünk tartasz, akkor a következp ajánlatok közül bármelyiket választhatod.

 

Hogyan jutok hozzá a kedvezményekhez?


A kedvezményeket a szolgáltatás hosszabbítása után automatikusan elküldjük és Te ki tudod választani azt, amelyik számodra épp érdekes vagy hasznos.

Minden cégnél egyedileg lehet igénybe venni a szolgáltatásokat, ezért ott a leírásokban megtalálod mindegyiknek a beváltási módját.

 

Hogyan kerülhet ide az én cégem is?


Ide csak olyan cégek kerülhetnek, akikkel valamilyen kapcsolatban állunk és meggyőződtünk arról, hogy valós és színvonalas szolgáltatást kínálnak az ügyfeleiknek.

Másik feltétel, hogy készítsenek egy egyedi ajánlatot az ügyfeleinknek. Arról, hogy hogyan működik a rendszer és milyen ajánlatot érdemes elkészíteni ezen az oldalon olvashatsz többet: Partneri ajánlat.

Te is ide kerülhetsz, tudd meg a részleteket.Speciális ajánlatok Hűséges ügyfeleinknek:


 

Bocskay József - Logisztikai rendszerszervező


Céged rövid bemutatása:

Logisztikai rendszerszervező vagyok, interim (bérbeadott problémamegoldó) menedzserként élelmiszeripari és szolgáltató cégeknél mértem fel a folyamataikat és javítottam ki a fellelt hibákat. A tevékenységeim során általában ERP (vállalatirányítási), CRM (ügyfélkapcsolati), DMS (dokumentum menedzsment), SCM (általános ellátási lánc) rendszereket vezettem be és optimalizáltam.

Az ajánlat bemutatása:

Ha informatikai rendszer, vagy az információ kezelés problémákba ütközik, hívjon és segítek.

Közel 12 éves közép és nagyvállalati tapasztalattal rövid idő alatt adok megoldást a problémákra. A folyamatai felmérésénél megkeresem és azonosítom a problémákat, majd gyors és hatékony javaslatokat és megoldásokat adok akár többszörösére növelve hatékonyságukat.

Egy jó ERP szaktanácsadó napi díja 80 és 130 eFt Ha soknak találja, akkor mindenképpen tudnia kell, hogy egy jó folyamatszervezés MÁR rövid idő alatt AKÁR MILLIÓKAT is hozhat.

Kedvezmény DomainFlotta.hu ügyfelének:

 • Ön most a 120 eFt-os napi díjból 90% kedvezményt kap, így csak 12.000 Ft -ot kell fizetnie.
 • BÓNUSZ: minden megrendelő kap egy komplex vállalati csomagot aminek segítségével jogtiszta operációs rendszerhez jut. Minden olyan szoftvert tartalmaz amire egy magánszemélynek, vagy cégnek szüksége lehet a levelezéstől a képszerkesztésig vagy a kereskedelmi rendszerig. A bónusz piaci értéke: 88 eFt.

Elérhetőség:

Bocskay József
Projektszponzor - 06-30/493-7242
Logisztikai rendszerszervező

Főnix - IT Projekt
http://jobbit.hu

Vissza a tartalomjegyzékhez

Nagyszücs Tamás - Hatékony eladási szakértő


Céged rövid bemutatása:

Küldetésünk: "Megtanítani az értékesítéssel foglalkozó személyeket és cégeket, hogy hogyan gondolkodjon az ügyfele fejével! Kidolgozni, hogyan legyen érdeklődő ügyfele, és miként mutassa be az ajánlatát, hogy azt hallja: "kérem!". Megmutatni a prosperáló vállalkozás titkait, visszaadni az ÉRTÉKESÍTÉS becsületét!" Az eladásnak vége! Helyette van az Új Generációs Marketing, és a Lezárás.

Megmutatjuk vállalkozások szármára, hogy a kommunikációja, azaz az ügyfélszerzési stratégiája mennyire hatékony, mennyire felel meg a mai kor követelményeinek. Ha kell, megtanítjuk, ha kell megcsináljuk az Optimális Kommunkiációt!

Az ajánlat bemutatása:

Cégvezetők számára: Tölts ki egy felmérést, melyet kiértékelünk, és megmutatjuk a céged kommunikációja mennyire felel meg a mai kor követelményeinek, akár hatékonységban, akár költségszinten. E felmérés eredményét egy munkatársunk egy díjmentes konzultáció alkalmával fogja SZEMÉLYESEN bemutatni, és ha szükség van rá, bemutatja a fejleszeteni kívánt részeket, és módszereket!

Értékesítők számára: Gyere el egy díjmentes egész napos képzésre, melyben bemutatjuk, hogyan gondolkodj az ügyfeled fejével, és megtudhatod, miért nem működnek a régi eladás-technikák, és azok helyett mit kell csinálnod, hogy ne kapd azt: "még meggondolom!".

Kedvezmény DomainFlotta.hu ügyfelének:

 • A céganalízis ára: 30.000 Ft, amit most a Domainflotta ügyfeleként ingyen kap meg.
 • Az egész napos Sales képzés ára: 20.000 Ft, amit most a Domainflotta ügyfeleként ingyen kap meg. ,

Elérhetőség:

Nagyszücs Tamás
consulting@inthemix.hu
06706087899
www.inthemix.hu
www.facebook.com/lezaras

Vissza a tartalomjegyzékhez

Falcon-Soft Kft - ügyviteli rendszerek


Céged rövid bemutatása:

A Falcon-Soft Kft-t 1996-ban alakult, elsősorban ügyviteli rendszerek készítésére. 2002-ben készült el egy autóalkatrész kereskedés részére az akkor még VIP Raktár néven futó készletnyilvántartó alkalmazás. A program mára már több modullal (pénzügy, kontrolling, iktatás, webáruház) egészült ki és egységes keretrendszerbe foglalva VIP Box néven érhető el.

Az ajánlat bemutatása:

Az ajánlott termékek és szolgáltatások árai:

VIPBox Standard 50.000,-
1 éves verziókövetés 3.800,- x 12 azaz 45.600,-
1 éves támogatási szolgáltatás 3.000,- x 12 azaz 36.000,-
Nyitó adatbázis paraméterezése 20.000,-
4 óra bevezető oktatást 5.000,- x 4 azaz20.000,-
Összesen 171.600,-

Kedvezmény DomainFlotta.hu ügyfelének:

70% kedvezménnyel 171.600 Ft helyett a VIP Box Standard licenc 50.400 + ÁFA (egy felhasználóra)
A díjban az alábbi szolgáltatásokat adjuk:

 • 1 éves díjmentes verziókövetés
 • egy évig díjmentes a támogatási szolgáltatás,
 • díjmentes a nyitó adatbázis paraméterezése
 • díjmentesen adunk 4 óra bevezető oktatást.

Elérhetőség:

support@falconsoft.hu
+36 70 381-1822
www.falconsoft.hu

Vissza a tartalomjegyzékhez

FIX taxi - Budapest


Céged rövid bemutatása:

A FIX taxi azért jött létre, hogy utasaink egy előre kiszámítható, fix áras szolgáltatást tudjanak igénybe venni. A taxi megrendelésének időpontjában már tudják, hogy mennyit fognak fizetni. Nincs több kényelmetlenség vagy stressz, hogy hosszabb úton visz a taxi. Fontosnak tartjuk utasaink elégedettségét, bizalmát és teljes mértékben szerettük volna kizárni a hagyományos taxizés kellemetlenségét.
Taxi rendelésekor az utasainknak két választási lehetőséget kínálunk: 1, fix áras kerületek váltásakor fizetendő díj. 2, az indilástól a cél állomásig fizetendő díj.

Bármelyiket is választja az utas előre tudni fogja az árakat.

Az ajánlat bemutatása:

Szereted a kiszámíthatóságot? Utálod,ha azt érzed, hogy nem fedi az ár a teljesített szolgáltatást? Ha IGEN a válaszod,akkor a FIXTAXI-t Neked találták ki! Napszaktól és időjárástól függetlenül fix áron utazhatsz bárhová. Már a rendeléskor honlapunkról megtudhatod,mennyit kell fizetned. Nincsenek rejtett költségek és kis betűs részek,csak a FIX ár van és egy jó utazás

Kedvezmény DomainFlotta.hu ügyfelének:

A domainflotta.hu ügyfelei a kedvezményes árból további 10% kedvezményt kapnak.

Elérhetőség:

07.00-TÓL 20-IG T: 06-31/31-625-31
20.00-TŐL 07.00-IG T: 06-31/310-33-22

Vissza a tartalomjegyzékhez

ELSŐ MAGYAR DIGITÁLIS TANANYAGBÁZIS Kft - Digitális tábla és hozzá szoftverek


Céged rövid bemutatása:

Az ELSŐ MAGYAR DIGITÁLIS TANANYAGBÁZIS Kft. a számítástechnika egy speciális, napjainkban gyorsan fejlődő részterületével, az interaktív táblák forgalmazásával, használatával és a hozzá kapcsolódó tananyagok (digitális és interaktív) előállításával valamint fejlesztésével foglalkozik.

Az ajánlat bemutatása:

Tananyagbázisunk elkészítésének célja, hogy mint oktatási segédlet valóban megkönnyítse a tanár munkáját valamint eredményesebb lehessen a diákok oktatása. Az Első Magyar Digitális Tananyagbázis Kft. hisz abban hogy az interaktív táblákkal, interaktív eszközökkel valamint a tananyagbázisunkkal (oktatási segédletként) nemcsak a tanítást tehetjük színvonalasabbá, de növelhetjük az iskola hírnevét is, melyek hozzájárulnak a gyermekek és a fiatalok eredményes képzéséhez.

Kedvezmény DomainFlotta.hu ügyfelének:

Minden tananyagunkból 15% kedvezményt adunk.

Elérhetőség:

www.emdtb.hu
Remete Lajos
06705199808
info@emdtb.hu
Fax:06-83-316-848

Vissza a tartalomjegyzékhez

Kostolohelyek.hu akciós hirdetés


Céged rövid bemutatása:

Kostolohelyek.hu A kóstolóhelyek.hu szolgáltató rendszer abból a célból jött létre, hogy a Magyarországon már hungarikumnak számító kóstolási lehetőségeket ismertesse és betekintést engedjen az ide látogatóknak a magyar gasztronómia világába. Könnyen használható komplex szolgáltatás keretében a kóstolóhelyek.hu elsőként nyújt segítséget: - étel-, és ital kóstolási helyszínek feltérképezésében, - programok, rendezvények kínálatában, - házi kóstoló rendezvények megszervezésében, - ajánlatkérésekben, - környező szálláslehetőségekben, - akciók, termékek, kóstoló csomagajánlatok hirdetésében, - egyéb pihentető vagy munkához köthető szolgáltatásokban A kóstolóhelyek.hu időt takarít meg az Ön számára, hogy utazásakor ne csak a szálláslehetőségről, hanem annak helyi, esetleg környező szórakozási lehetőségekről is informálódjon. Segítünk megtalálni Önnek az adott régió: - legÍzletesebb borát, - legKülönlegesebb pálinkáját, - legKarakteresebb sörét, - legFinomabb gulyását, - legHíresebb csárdáját, - legPazarabb szállását, és nem utolsósorban a legjobb: - kóstoló helyszínt - rendezvényt - fesztivált és végül, segítünk megszervezni az Ön egyedi - Házikóstolóját

Az ajánlat bemutatása:

Promóciós Akció Óriási kedvezménnyel !
Hirdessen a Kostolohelyek.hu weboldalon.
ÉVES - PREMIUM kategóriás hirdetését most DÍJMENTESEN szolgáltatjuk.
* Az akció kizárólag a megrendelt PREMIUM kategória megjelenítésre vonatkozik.
** Díjmentesítésre a megrendelést követően kerül sor.

Kedvezmény DomainFlotta.hu ügyfelének:

30.000 Ft értékű Prémium reklám megjelenítést a DomainFlotta.hu ügyfelei ingyen kapják meg.

Elérhetőség:

info@kostolohelyek.hu
www.kostolohelyek.hu

Vissza a tartalomjegyzékhez

San Lorenzo Kft.- Vasanyag és szerelvény webáruház


Céged rövid bemutatása:

A San Lorenzo Kft. Újbuda egyik legnagyobb és legrégebbi vaskereskedése, tradicionális magyar vállalkozás, 1989-ben nyílt meg, sok nehézségen túl a mai napig állva maradtunk. A szakmában eltöltött több mint 35 éves tapasztalattal törekszünk a vevőink minél jobb kiszolgálására. A legjobb beszállítókkal dolgozunk, igyekszünk a legmegfelelőbb árakat kialkudni, de egyben törekszünk az ár-értékarány megőrzésre. Projektekre vagy nagyobb megrendelésekre egyedi árajánlatot készítünk. Vezető szerepet töltünk be a különböző filmes produkciókkal való együttműködés területén.

Az ajánlat bemutatása:

Kis-és nagy beruházásokhoz, felújításokhoz, filmes produkciókhoz kínálunk vasanyagokat, szerelvényeket, félkész termékeket. Egyedi megrendeléseket rövid határidőre vállalunk, telefonon megrendelés esetén kiszállítunk helyszíni fizetéssel. Nagy projekteknek egyedi fizetési konstrukciók!

Kedvezmény DomainFlotta.hu ügyfelének:

5% kedvezményt biztosít, minden a webáruházban vásárolt termékből.

Elérhetőség:

www.sanlorenzo.hupont.hu
E-mail: info@vargavas.hu
Varga Ferenc 06309442233

Vissza a tartalomjegyzékhez

Angol e-Egyetem Kft - Nyelvoktatás


Céged rövid bemutatása:

Cégünk az Angol e-Egyetem Kft online angol nyelvoktatással foglalkozik. Mi lehetőséget nyújtunk Önnek és kollégáinak, hogy a munkaidő kiesése nélkül, vagy rugalmas beosztásával vegyen rész nyelvi kurzuson. Velünk bármikor tanulhat, gyakorolhat, foglalkozhat az angol nyelvvel.

Köztudott, hogy az angol nemzetközileg elfogadott nyelv. Vagyis legyenek akár angol, akár horvát vagy japán partnerei, ügyfelei, elvárják, hogy a párbeszéd angolul folytassák.
Előfordulhat, hogy egy angol nyelvű foglalás, megbízás, ajánlatkérés érkezik postafiókjába. Sokszor a levél megértése is problémás lehet, a válaszadás, pedig kifejezetten körülményes nyelvtudás nélkül.

Az ajánlat bemutatása:

Fél éves komplex online tanfolyamot ajánlunk Önnek:
19 990 Ft helyett mindössze 11 990 Ft-ért


Ez igazán kedvező az Ön számára, de Mi úgy gondoljuk, hogy cége akkor lehet igazán sikeres, ha munkatársai is használják az angol nyelvet, ezért kollégáinak is készítettünk egy különleges ajánlatot:
3 fő beiratkozása esetén, fél éves komplex tanfolyam csak
19 990/ 3 fő /fél év

Kedvezmény DomainFlotta.hu ügyfelének:

 • 1 fő 19.990 Ft helyett 11.990 Ft
 • 3 fő 59.700 Ft helyett 19.990 Ft

Elérhetőség:

Kósz-Németh Katalin
Irodavezető
+36 20 27 94 944
kosz-nemeth.katalin@angole-egyetem.hu
www.angole-egyetem.hu

Vissza a tartalomjegyzékhez

Arbeit Kft - Könyvelés


Céged rövid bemutatása:

Cégünk 1992 márciusában alakult, tulajdonosai belföldi magánszemélyek. Fő tevékenységi körünk könyvelés, bérszámfejtés és számviteli szolgáltatás végzése

Arbeit Kft szembeni elvárás a precízitás, a megbízhatóság, az ügyfeleink igényeinek maximális kiszolgálása, felelősségvállalás
az elvégzett munkánkat illetően. Tevékenységünk magában foglalja napi - havi rendszeres könyvelést, bérszámfejtést, elektronikus adatszolgáltatást, számviteli törvény szerinti beszámoló elkészítését, és amit nagyon fontosnak tartunk, a napi kapcsolattartást.

Ügyfeleink anyagi biztonságát sokéves tapasztalatunk és felelősségbiztosításunk garántálja.

Az ajánlat bemutatása:

Áraink irány árak. Bejövő-kimenő számlák és banki forgalom függvényétől függ.

Egyéni Vállalkozók 10.000,- tól
Bt-ék 15.000,- tól
Kft-ék 20.000 - tól
Non Profit Szervezetek 10.000 - tól

Bérszámfejtés 3.000/fő/hó + ÁFA

Elérhetőség:

Tel: +36 20 411 7402
+36 1 878 2214
e-mail: andi74@arbeitkft.hu
arbeitkft@monornet.hu
www.arbeitkft.hu

Vissza a tartalomjegyzékhez


Életed Képe- Esküvői fotózás


Céged rövid bemutatása:

Azért választottam az Esküvőt mint célterületet, mert itt számtalan kapcsolatot lehet teremteni és mindezt az emberek életük talán lehető legboldogabb pillanatában. Csodálatos és megismételhetetlen pillanatokról van szó, amit a belső emléken kívül semmi más nem ad vissza jobban mint egy fotó. A képek valami különös információ tartalommal bírnak, amik a pillanat tört része alatt hatnak ránk. Ezeket a pillanatokat adom nektek a hazai TEF(Tudatos Esküvői Fotós) csoport szintjének megfelelő tagjaként.

Az ajánlat bemutatása:

Aki teljes esküvői fotózást rendel tőlem a következő szolgáltatásokat 90%-os kedvezménnyel veheti igénybe:

 • Jegyes fotózás: 30.000Ft helyett 3000Ft
 • Exkluzív Esküvői album: 50.000Ft helyett 5000Ft
 • Első baba születésekor, babafotó: 40.000Ft helyett 4000Ft

Szabad dátumokért kérlek keress az alábbi elérhetőségeken!

Kedvezmény DomainFlotta.hu ügyfelének:

 • Jegyes fotózás: 30.000Ft helyett 3.000Ft
 • Exkluzív Esküvői album: 50.000Ft helyett 5.000Ft
 • Babafotó: 40.000Ft helyett 4.000Ft

Elérhetőség:

Csomor Attila
www.eletedkepe.hu
+36302977508

Vissza a tartalomjegyzékhez


 

Reklámfilm készítés - TV minőségben


Céged rövid bemutatása:

Cégünk A White Balance Kft közel 20 éve foglalkozik filmgyártással. Reklámfilmek, bemutatkozó filmek, image filmek,klippek készítésével foglalkozunk. Vállaljuk egyedi filmek legyártását is.

Az ajánlat bemutatása:

A Te filmed! Most nem kell milliókat kifizetned egy reklámfilmért. Rendelj bemutatkozó filmet honlapodra és mi rövid határidővel elkészítjük. Legyen az szálloda, panzió, étterem, üzlet vagy bármilyen szolgáltatás, most 50% kedvezménnyel, 90 000 Forintért hozzájuthatsz egy 30 másodperces igényes filmhez. Pest megyében ingyen kiszállással. Ez a film csak rólad, tevékenységedről szól. Feltöltheted a honlapodra, vagy elküldheted leendő ügyfeleidnek. Rendkívüli alkalom vállalkozásod reklámozására.

Kedvezmény DomainFlotta.hu ügyfelének:

 • 180.000 Ft helyett 90.000 Ft egy 30s Reklámfilm (Ingyen kiszállással és utómunkával)

Elérhetőség:

V. Nagy Attila
Tel:06 30 9632963

vnagyattila@whitebalancefilm.com
www.whitebalancefilm.com

 

Vissza a tartalomjegyzékhez


 

Ügyfélszerzés oktatása - Ingyen !


Céged rövid bemutatása:

Küldetésünk:"Megtanítani az értékesítéssel foglalkozó személyeket és cégeket, hogy hogyan gondolkodjon az ügyfele fejével! Kidolgozni, hogyan legyen érdeklődő ügyfele, és miként mutassa be az ajánlatát, hogy azt hallja: "kérem!". Megmutatni a prosperáló vállalkozás titkait, visszaadni az ÉRTÉKESítés becsületét!"

Az ajánlat bemutatása:

Egy körülbelül egy órás INGYENES konzultáción (személyesen Budapesten, újpesti irodámban, vagy skype-on) átbeszéljük a vállalkozásod jelenlegi ügyfélszerzési stratégiáját, és megkeressük azokat a pontokat, amiket modernizálhatunk annak érdekében, hogy még több érdeklődőd legyen, és őket megfelelően le is tudd zárni!! Várlak!

Kedvezmény DomainFlotta.hu ügyfelének:

 • 1 órás INGYENES konzultáción (személyesen Budapesten, újpesti irodámban, vagy skype-on)

Elérhetőség:

Nagyszücs Tamás

+36-70-428-9090
consulting@inthemix.hu
http://bit.ly/ingyeneskonzultacio
www.inthemix.hu

Vissza a tartalomjegyzékhez

 

PR cikkek - Akciósan !


Céged rövid bemutatása:

Ha vállalkozásod vagy intézményed célja a nagyobb forgalom, a magasabb profit, vagy csak szimplán egy barátságosabb, látványosabb arculat kialakítása, akkor fordulj a Dog & Ponyhoz. Ha kíváncsi vagy a cégünkre és ügyfeleink sikerére akkor keresd fel a http://dogandpony.hu/ weboldalt.

Az ajánlat bemutatása:

Biztos hallottál már arról a fogalomról hogy PR cikk. Ha esetleg nem akkor annyit érdemes tudnod róla hogy ez újságírók által megírt tartalom és a portálokon hír jelleggel jelenik meg, azonban mégis fizetett reklámüzenetről van szó. Az előnye éppen ez: hír jellegű csomagolásban kaphat reklámot a vállalkozásod. Emellett a céged/terméked/szolgáltatásod nevének említése a Google szemében (keresőoptimalizálás) is fontos, így a weboldalad feljebb juthat a találati listákon. Az ajánlat: 5 db PR cikket építünk fel blogokon összesen 20.000 Ft+ ÁFA áron. Részletekért kérlek érdeklődj emailben.

Kedvezmény DomainFlotta.hu ügyfelének:

 • 5 db PR cikket építünk fel blogokon összesen 50.000 Ft 20.000 Ft+ ÁFA áron

Elérhetőség:

peter@dogandpony.hu

Vissza a tartalomjegyzékhez

 

Építőanyag Nagykeráron!


Céged rövid bemutatása:

ÜDVÖZLÜNK! Cégünk, az R-Linea Sped Bt. 2000-ben alakult családi vállalkozásként. Szakterületünk az ÉPÍTŐANYAG. Legyen szó új építésről, felújításról, mi megkeressük Neked a legjobb építőanyag árakat. Ennek elérése érdekében az elmúlt 12 évben gondosan kialakított kapcsolatrendszerünket minden esetben maximálisan kihasználjuk. KERESS MINKET A LEGJOBB ÉPÍTŐANYAG ÁRAKÉRT! R-Linea Sped Bt. – építőanyag kereskedés, Pest megye


Az ajánlat bemutatása:

A nagykereskedőkkel való kiemelkedően jó kapcsolatunknak köszönhetően MI tudjuk neked a legjobb építőanyag árakat garantálni Pest-megyében. ÚJ HÁZAT ÉPÍTENÉL? Akciós áron kínáljuk az építőanyagokat az alapoktól a tetőig: pincefalazó, zsalukő, tégla, falazat, födém, tetőcserép, vakolat, kémény, térkő, hőszigetelő rendszerek, tetőablak... mind akciós áron egyenesen a nagykereskedőktől. FELÚJÍTANÁL? Hőszigetelő rendszerek, hőszigetelések, vakolatok, térburkolatok, térkövek, tetőcserepek... nálunk megtalálod a piacon jelen lévő összes gyártó kínálatát. A LEGTÖBB TERMÉKÜNK VÁSÁRLÁSAKOR INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST BIZTOSÍTUNK! SZÁMOLJ CSAK UTÁNA! KÉPZETT SZAKEMBEREINK SEGÍTSÉGET TUDNAK NYÚJTANI A KIVITELEZÉSBEN IS.

Kedvezmény DomainFlotta.hu ügyfelének:

 • Ingyenes házhozszállítás kis tételnél is nagyker kedvezmény!

Elérhetőség:

Ügyfélvonal: +36 30 525 1348
Email: info@lineasped.hu
Web: http://www.epitoanyagvasarlas.hu/epitoanyag-akciok/

Vissza a tartalomjegyzékhez

 

Autó távirányító javítás - Ingyen!


Céged rövid bemutatása:

EOBD Bt. Autó távirányítók,alkatrészek,autódiagnosztika,mérés,és forrasztástechnika


Az ajánlat bemutatása:

Autó távirányító házak,gombsorok,mikrokapcsolók az országban legolcsóbban! Óriási választék,és raktárkészlet! Ha elküldi hibás távirányítóját,mi ingyen megjavítjuk,mindössze az alkatrészek árát kell fizetnie!

Kedvezmény DomainFlotta.hu ügyfelének:

 • Ha elküldi hibás autótávirányítóját,mi ingyen megjavítjuk

Elérhetőség:

EOBD Bt. Cím: 4220,Hajdúböszörmény,Petőfi S.u.23
Tel.: 06-30/657-1949 H-P 17-20 ÓRÁIG
FAX:+36-99/999-659
E-mail címe: eobdbt@eobdbt.com
Weboldal címe: www.eobdbt.hu
Kapcsolattartó neve: Kompár József (Yosi)

Vissza a tartalomjegyzékhez

 

Békés vállás - Ingyenes tanácsadás


Céged rövid bemutatása:

2008 óta vagyok főállású mediátor. Ügyfeleim elsősorban megromlott házasságuk miatt keresnek meg, leggyakrabban a válás szándékával. Az irodám Óbudán, a Vörösvári úton található.

Az ajánlat bemutatása:

Ha végérvényesen megromlott a házassága, segítek a lehető leggyorsabban, konfliktusok nélkül elválni. Az első találkozó ingyenes. Ezen megismerheti a módszert, és kötelezettség nélkül eldöntheti, megfelel-e önnek. Ha nincs gyermekük, már az első tárgyaláson megszülethet a bontó határozat.

Kedvezmény DomainFlotta.hu ügyfelének:

 • Első találkozó ingyenes, akár bontó határozattal.

Elérhetőség:

Gedeon Cecília

06-20-9440056
gedeoncecilia@gmail.com

Vissza a tartalomjegyzékhez

 

Honlap Átvilágítás - 70% kedvezménnyel.


Céged rövid bemutatása:

Kis csapatunk Keresőbarát honlapkészítéssel és keresőoptimalizálással több éve azon dolgozik, hogy ügyfeleink weboldala ne csak egy névjegykártyán feltüntethető webcím legyen, hanem bevételt termeljen a tulajdonosának.

Az ajánlat bemutatása:

Ha nem teljesít elég jól a honlap a keresőkben, gyakran a honlap belső hibáira, hiányosságaira vezethető vissza. A szolgáltatás keretében megvizsgáljuk a honlap felépítését, működését, tartalmát, linkhálózatát, megkeressük a legtöbb látogatót hozó 5 kulcsszót a weboldal témakörében, megvizsgáljuk a fő konkurens online tevékenységét. Elmondjuk, milyen módosításokra van szükség a weboldalon, milyen eszközökkel lehet elérni, hogy a weboldal a fő kulcsszavaira a Google TOP10-be kerüljön.

Kedvezmény DomainFlotta.hu ügyfelének:

 • Kedvezmény a DomainFlotta.hu ügyfeleinek: 69000 Ft helyett 70% kedvezménnyel: 19500 Ft.

Elérhetőség:

Filep Józsefné
http://keresooptimalizalas.be
seo@keresooptimalizalas.be

Vissza a tartalomjegyzékhez

 

Egyedi reklám ballonok gyártása


Céged rövid bemutatása:

Üdvözlöm! Engedje meg, hogy röviden megemlítsem miért érdemes minket választania Közel 15 éve foglalkozunk óriás reklám ballonok, ugrálók és szélemberek tervezésével, gyártásával. Munkáink több európai országban, nagynevű cégeknél értek el már sikereket (pl. DreamWorks, Goodyear, Harley Davidson, WOA, Mc Donalds, Nike, Adidas, Danone, AXE, K&H BANK, stb...).

Az ajánlat bemutatása:

Cégük profiljához mérten, kiemelten szeretném figyelmükbe ajánlani termékeinket, melyeket tetszőleges színben, formában, egyedi logókkal ellátva, igen kedvező áron tudunk biztosítani. Elgondolásának csak a képzelete szab határt. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse meg weblapunkat, ahol tájékozódhat munkáinkról, csapatunkról és eddigi referenciáinkról! http://www.balloonstudio.hu

Kedvezmény DomainFlotta.hu ügyfelének:

 • Egyedi ballonok és szélemberek gyártása

Elérhetőség:

email: info@balloonstudio.hu
tel.+36702197580

Vissza a tartalomjegyzékhez

 

Csodapázsit titka - 1.000 Ft


Céged rövid bemutatása:

Már több éve a kertfüvesítés specialistájaként dolgozunk. Tapasztalatainkból kifolyólag bátran állíthatjuk, hogy a mai kor emberének elengedhetetlen a kerti automata öntözőrendszer kiépítése, amit mi csak a helyszínen, a kert sajátosságainak figyelembe vételével tervezünk és építünk meg. Ugyanis a számítógépes, valamint a papír alapú tervezéseknek semmi közük nincs a valósághoz. Minden kert egyedi klímával, más-más növényanyaggal és sajátos talajjal rendelkezik, amelyeket mi mind figyelembe veszünk. Cégünk csak olyan szempontok alapján dolgozik, ami a kert hosszú életét garantálja, legyen az füvesítés, gyepszőnyeg vagy öntöző telepítése. Mg Park Kertépítő Kft.

Az ajánlat bemutatása:

Még mindig küzdesz a sárga vagy ritkuló gyeppel? Keresed a megoldást, de a tutit még eddig nem tudtad ellesni? Ha akarod, megtanítalak minden kertfüvesítés trükkre! Neked írtam egy Kertfüvesítés című receptkönyvet, amiben minden tudásom, tapasztalatom benne van, amit ma Magyarország viszonylataiban érdemes tudni a csodapázsit megvalósításáról. Akár egy óra alatt elolvashatod, hogy miként kell nekifognod, megvalósítanod és fenntartanod a gyepet. Ez a titkos receptleírás most mindenki számára óriási segítség lesz, hogy elismerő és irigykedő pillantásokat zsebelhessen be saját kertjében. Bármikor a könyves polcról leemelheted, és belelapozhatsz az aktuális érdeklődésed témájában, én mindig ott leszek a szaktanácsaimmal melletted. Még arra is lehetőséged van, hogyha bármilyen, a könyvben nem említett kihívással találkoznál a kertedben, azt nekem jelezd, hogy segíthessek a legjobb megoldás kiválasztásában. Hogy mennyibe kerülhet a Kertfüvesítési szakkönyv? 9000 Ft - csak neked! De van nekem ettől jobb ajánlatom a számodra: - A könyv tiéd lehet már 1000 Ft –ért ha rendelsz egy 25 kg DCM szerves gyeptrágyát, mert anélkül csak nehezen lesz betegségmentes, könnyen fenntartható csodapázsitod a kertedben. A könyvben összegyűjtött tapasztalatok és tanácsok semmit sem fognak érni, ha csak elolvasod őket. Ezeket meg kell tanulnod alkalmazni is. Mi sem egyszerűbb, ha már most azonnal neki is látsz! Rendelj bármilyen DCM szerves trágyát, és kérj egy könyvet hozzá! http://kertfuvesites.hu/

Kedvezmény DomainFlotta.hu ügyfelének:

 • Csodapázsit titka 9.000 Ft helyett csak 1.000 Ft, ha rendelsz egy 25 kg DCM szerves gyeptrágyát

Elérhetőség:

Molnár Gábor Éva
Kertészmérnök

06-20-770 8096
www.kertfuvesites.hu

Vissza a tartalomjegyzékhez

Vizibalett oktatás - Ingyenes próbaóra


Céged rövid bemutatása:

A Sellők Szinkronúszó Sportegyesület 2010.ben alakult meg,célja a szinkronúszás,vizibalett megismertetése minél szélesebb körben, hogy minél több gyermek sportoljon, sikeres versenyzőket neveljen! A szabadidősport és versenysport otthona! Egy közösséget ajánlunk, ahová tartozni nem csak divat, felelősség is!Felelősség egymásért, sporttársainkért, a csapatért,a vállalt feladatért! Az Egyesület nagy hangsúlyt fektet arra,hogy megőrizze az örömmel való sportolás szeretetét! Egy közösséget ajánlunk, ahová tartozni nem csak divat, felelősség is! Egyesületünkben a szinkronúszás mellett sportolóink balettoznak, úsznak, gimnasztikáznak.

Az ajánlat bemutatása:

GYERE, LEGYÉL TE IS SELLŐ, NÁLUNK! Ha elmúltál már 5 éves, tudsz úszni ( gyors-mell-hát ) szeretsz a vízben pörögni,forogni és szeretnéd kipróbálni ezt a sokoldalú és gyönyörű sportágat,gyere hozzánk szinkronúszni! A Sellők Rekreációs Szinkronúszó Közhasznú Sportegyesület ( Szentendre V8 sportuszoda ) várja a szinkronúszni vágyó és úszni tudó kislányok jelentkezését a szeptemberben induló tanfolyamunkra. INGYENES próba órára lehetőséget biztosítunk! VÁRUNK SZERETETTEL!

Kedvezmény DomainFlotta.hu ügyfelének:

 • INGYENES próba órára lehetőséget biztosítunk!

Elérhetőség:

www.vizibalett.hu

Telefon: 06-20-384-22-49
Mesitsné Varga Orsolya
E-mail : sellok.se@gmail.com

Vissza a tartalomjegyzékhez

 

Névjegykártya tervezés, nyomtatás - 57% kedvezmény


Céged rövid bemutatása:

Az OSzNy Digitális Nyomda 3 éve alakult és elsődleges céljai közé tartozik, hogy a legjobb ár/érték arányú termékeket kínálja ügyfeleinek. A megrendelők érdekeit és kívánságait szem előtt tartva szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük, aminek köszönhetően mára a digitális nyomdai szolgáltatáson kívül ofszet nyomással, komplett könyvkötészettel, kiadói tevékenységgel is segítjük partnereink munkáját.

Az ajánlat bemutatása:

Rendelje meg névjegykártyáját, amelyet a jelenlegi akció keretén belül bruttó 3990.-Ft-os áron tehet meg. Az ár tartalmazza a névjegyek elkészítését 350g-os matt vagy fényes papírra, egy vagy kétoldalas 4 szín nyomással (color). Ezen kívül az árban benne van a grafikai költség, a házhoz szállítás díja, valamint egy plusz ajándék is. (A teljes ár: nyomás - 5385.-Ft, grafika - 2285.-Ft, szállítás - 1510.-Ft)

Kedvezmény DomainFlotta.hu ügyfelének:

 • Névjegykártya tervezés, nyomtatás: 9180 Ft helyett 3990 Ft

Elérhetőség:

kupon@olcsoszinesnyomtatas.hu
+36-70/359-3559

Vissza a tartalomjegyzékhez

75% kedvezménnyel, teljes honlapod szövegének megírása


Céged rövid bemutatása:

A Kreatív Kontroll Kft. a vezető hazai szövegíró ügynökség. 12 szövegíróval, értékesítési szövegíróval és anyanyelvi fordítókkal készítünk havonta 1000 oldalnál is több szöveget, blogbejegyzéseket, hírleveleket különböző weboldalakra.

Az ajánlat bemutatása:

Jelen ajánlatban egy teljes weboldal fölszövegezését kínáljuk, tehát a főoldal és valamennyi menüpont szakszerű és igényes megszövegezését. A csomagban a szükséges mennyiségű, akár tízoldalnyi szöveg található meg. Weblapszöveg Alap csomagunk a piaci ár feléért elérhető, de a DomainFlotta ügyfelei a nettó 29 900 forintos árból további 15% kedvezményt kapnak, így a csomag teljes ára 25 400 Ft+áfa. A munkavégzés garanciális, a szövegeket többször átdolgozzuk, ha szükséges.

Kedvezmény DomainFlotta.hu ügyfelének:

 • 75% kedvezménnyel 25 400 Ft + áfa összegért megírjuk a honlapod teljes szövegét

Elérhetőség:

http://kreativkontroll.hu
http://marketingszoveg.com
Sipos Zoltán

info@kreativkontroll.hu

Vissza a tartalomjegyzékhez