info@domainflotta.hu

9:00 - 17:00

Szeretnél egy önműködő honlapot?

IT tudás nélkül lehet valódi vevőszerző honlapod, mert a lényeget egyszerűsítettük.

Megrendeled

Gyorsan és egyszerűen létrehozzuk vevőszerző honlapod. Látogatóid lesznek a keresőkből (SEO), akik aztán vásárolni is fognak (Sales), ez a SEO Sales honlap célja. Készen kapod az értékesítési oldalt, a megfelelő betűtípust, a marketing grafikákat, címsorokat, előre gyártott tartalmak közül válogathatsz és tesztelt értékesítési szöveget is kapsz.

Átutalod

Nem kell egy vagyont elköltened valamiért, ami lehet nem is működik. Építs meglévő honlapod mellé vevőszerző honlapot, árulj ebook -ot vagy szoftvert. Kínáld a szolgáltatásod vagy kiemelt termékedet. Gyűjts regisztrációkat, szerezz ajánlatkérőket és megrendelőket. Bármi is a célod, ha eladni akarsz ez a megoldás!


Mérjük az eredményt

A honlap elemezi a látogatóid viselkedését. Előre megírtuk a leghatékonyabb értékesítési szövegeket. Te csak teszteld, amíg el nem éred a kívánt hatást. Találd meg a legsikeresebb konstrukciót és zsebeld be a jutalmad. Mindezt a lehető legszórakoztatóbb módon. Szakmai segítséggel és folyamatos oktatással.honlap rendelés
(csak 22.900 Ft + áfa /év)

Ajándék Marketing Grafika:
Használatra kész Instant marketing grafikát adunk a honlapodhoz. A grafikát fel tudod használni a tartalom kialakításához és ezzel látványosabbá és hatékonyabbá teheted a honlapod tartalmát.


Lehet, hogy most még az a legnagyobb problémád, hogy milyen honlapot válassz. Azonban ez csak addig tart, amíg nem kezded el tartalommal feltölteni. Akkor fogsz rájönni, hogy a tartalom ad el és nem a honlap. A kész marketing grafikák hasznát akkor fogod látni és hálás leszel mindegyikért.


A grafikákat szabadon felhasználhatod az oldaladon.


Honlap Rendelés
Honlap információk
Honlap információk
Honlap információk


Honlap rendelés

Vevőszerző Honlapot adunk!

Ajándékba kapod hozzá a Domain nevet és a Google barát Tárhelyet
Mindez Csak: 22.990 Ft + Áfa / év


Garancia:

Ha nem tetszik a honlap, töröljük és feltehetsz egy sajátot. A tárhelyet és a domaint pedig megtarthatod. Ugye milyen jól hangzik? Kattints és rendeld meg >>


Ennyi ember nem tévedhet!

Neked való a vevőszerző honlap, ...

  • Ha nincs időd hónapokat várni. Azonnal neki akarsz kezdeni a honlap építésnek.
  • Ha automata honlapot szeretnél, amivel alig kell foglalkoznod, mégis bevételt termel.
  • Ha van egy jó ötleted, domain neved és már csak a vevők hiányoznak.
  • Ha van már honlapod, de több vevőt és bevételt szeretnél!
  • Ha hirdetsz a Google adwordsben, de túl sok pénzt költesz és megs sem térül!


Nem Neked szól ...

  • Ha művészi kinézetű "ugráló pingvines" honlapot szeretnél.
  • Ha egyedi hírportált, közösségi oldalt, webáruházat, ingatlanportált, apróhirdetési vagy licit oldalt szeretnél.
  • Ha nem akarsz vevőket , csak kirakat honlapot.
  • Ha szereted a bonyolúlt dolgokat és rengeteg időd van szöveget írni és grafikát gyártani, keresőre optimalizálni.

Ha neked való, akkor miért várnál tovább?

Tárhely Honlap Rendelés
Ha nem tetszik a honlap, töröljük és feltehetsz egy sajátot.

Vevőszerző Honlapot adunk!

Ajándékba kapod hozzá a Domain nevet és a Google barát Tárhelyet
Mindez Csak: 22.990 Ft + Áfa / év


Garancia:

Ha nem tetszik a honlap, töröljük és feltehetsz egy sajátot. A tárhelyet és a domaint pedig megtarthatod. Ugye milyen jól hangzik? Kattints és rendeld meg >>


Határidő:

Nem kell most döntened, de hamarosan árat emelünk! Tárhelyre és Domain névre amúgy is szükséged van. Mit veszthetsz?
Vevőkhöz honlapra van szükséged. Most egyben megkapod a kettőt és ha nem tetszik a honlap, töröljük és feltehetsz egy másikat. Kattints és rendeld meg >>

Mit csinál egy vállalkozás?
PÉNZT!

Mindezt úgy, hogy megoldja az emberek problémáját. Mert az emberek csak azért hajlandóak fizetni, kivéve az adó, mert azt beszedik :)
Vállalkozhatsz úgy is, hogy mindenkinek egyesével elmondod, hogy Te ismered a problémáját és tudsz is rá megoldást, de erre van egy egyszerűbb megoldás: Az vevőszerző SEO SALES HONLAP.

A vevők nem a termékedet vagy a szolgáltatásodat veszik meg, hanem a megoldást, amit azzal megkapnak. Nem autóra van szükségünk, hanem hogy gyorsan eljussunk a célunkhoz, nem étteremre van szükségünk, hanem ételre és nem Plazma Tv kell, hanem szeretnénk látni a meccset.

Egyszerű és gyors megoldást kínálunk:

 

Szöveg sablonokAhhoz, hogy honlapod legyen, szükséged van domain névre és tárhelyre. Ezeket mindenképpen meg kell venned. Igaz, ezt olcsóbban is megteheted, azonban honlapod attől még nem lesz. Megcsináltathatod olcsón a szomszéd sráccal vagy ismerőssel, mondjuk 15 - 20 000 Ft ért. Lassan fog elkészülni és valószínű nem tudod fejlesztetni az oldalt.

És igen, drágábban jöttél ki!

Csak akkor olcsóbb, ha találsz olyat aki 6.000 Ft -ért elkészíti a honlapod. Ez jó megoldás, de lehet pár éven belül le akarod majd cserélni a honlapod és csak a kiadásokat toltad el, de spóroltál 1000 Ft -ot. A tőlünk kapott honlapot nem kell lecserélned, maximum átalakítani, bővíteni, fejleszteni. Ezt folyamatosan biztosítjuk. Egy igazán okos megoldás, ha a honlapod a céged bevételeivel arányosan növekszik.

Elérhető Sablonok:

A honlapkészítés legnagyobb csapdája, hogy a legtöbben azt hiszik, hogy a honlap ad el! Vannak akik azt hiszik a grafika, a kinézet ad el.

Az igazság az, hogy csak a tartalom képes eladni! Ezért is találsz sok Marketing gurut és előadást, akik mind ebből gazdagodnak.

Ezért is adunk az Önműködő honlap mellé olyan szöveg sablonokat, amiket a legjobb Marketingesek dolgoztak ki és amivel te is megírhatod azt a honlap szöveget, ami maximalizálja az eladásaid számát. Próbáld ki, rendeld meg >>

Milyen honlapot lehet ha rendelsz ?

Ingyen SEO Sales honlapot adunk ajándékba


Tárhely Honlap Rendelés
Most Csak: 22.990 Ft + áfa/ év


Miért Is Működik Olyan Jól:Nem kell telepíteni
Nem kell telepítened:

Nincs többé ijesztő és fáradságos php installálás, nem kell órákon át fórumokat olvasnod a megoldásért, Neked csak a lényeges dolgokkal, a tartalommal kell foglalkoznod.


Szöveg sablonok
Szuper Egyszerű Varázslók:

Könnyen, pár lépésből kialakítható menüpontok. Nincs megkötés, hogy egy menüben mit szeretnél megjeleníteni. Lehetőségeidnek a kreativitás szabhat csak határt.


Keresőre optimalizált
Keresőre Optimalizált:

Minden tartalomhoz megadhatod a kulcsszavaidat, a többit a honlap elvégzi. A link építéshez automatizált segédletet adunk, mert ha elől vagy a keresőkben, rendeléseid is lesznek és ez a célunk.


Fizetős tartalmak kialakítása
Fizetős tartalmak kialakítása:

Bármilyen tartalmat védetté tehetsz, amit aztán ingyenes vagy fizetős regisztráció után tekinthetnek meg ügyfeleid. Így hírlevél feliratkozókra, Facebook rajongókra vagy többlet bevételre tehetsz szert.


Konverzió növekedés
Növeli a konverziót:

Hatékonyabban alakítja át látogatót vevővé. A hatékonyságot mérni tudod, tesztelni, hogy mi hozza legjobb eredményt és így megalapozott számok alapján tudod kikísérletezni a tökéletes honlapot.


Szöveg sablonok
Tesztelt szövegminták:

Levesszük a szövegírás fejtörő munkáját. Egyszerűen csak kiválasztod a szimpatikus szövegsablont és a szolgáltatásodnak megfelelően aktualizálod. Nem kell tanfolyamot végezned vagy szövegírókat drága órabérért megfizetned, de az eredmény ugyan az lesz: Keresőbarát szöveg, ami elad!Miért Ajánljuk?
FÉLBE VÁGJA A SZÜKSÉGES IDŐT
Kinek való ez?
INTERNETEN ÉRTÉKESÍTŐKNEK
Mit ajánlunk?
ISMERD MEG A FOLYAMATOT
Igen, kérem a Tárhelyhez járó honlapot Úgy érzed belebetegszel a rengeteg lehetőségbe, amik közül nem tudsz választani?

tárhely lehetőség Azon tépelődsz, miből és hogyan  valósítsd meg online vállalkozásod, elképzelésed?

tárhely honlap vállalkozás Elveszettnek érzed magad, ebben az ismeretlen, idegen világban?


Most olyan honlapod lehet, amit saját magad tudsz karbantartani és nincs szükség speciális HTML ismeretre. Menj végig az optimalizált folyamatokon és segítünk megvalósítani álmaid értékesítési weboldalát. Nem hagyunk magadra, számos automatikus segítséget építettünk Neked, amivel Tényleg Gyorsan megvalósulhat az elképzelésed. Ne feledd a honlapot készen kapod!
Készen kapod a honlapot Nekünk vállalkozóknak, mert tudjuk, hogy az időnk értékesebb annál, minthogy felesleges dolgokkal foglalkozzunk.

Igen Neked, mert egy Mihaszna Honlap, nem csak értéktelen, időrabló, de a kedvedet is lerontja.

Értékesebb honlapot Mindenkinek, aki tudja, hogy a Honlap befektetés, ami ha működik, akkor pénzt is termel.

Akár a saját cégedet reklámozod, szolgáltatást vagy e-bookot értékesítesz szükséged van egy olyan honlapra, amit percek alatt beüzemelhető és a piaci igényeknek megfelelően alakítottak ki számodra. Képzeld el, hogy az oldal elkészítése és az első bevételek között csak órák telnek el. Mindezt a saját Domain neved alatt, automatizálva, egyszerűen, ahogy a NAGYOKNÁL...
Automatizált honlap Sikeres Honlapod Lehet, saját Domain névvel és Google barát tárhellyel.

Igen Nem kell értened a honlap készítéshez vagy szerkesztéséhez.

Honlap készítés Automatizálhatóak a legfontosabb folyamatok pl.: a marketing és a Kereső Optimalizálás

Látni fogod, hogy felfedeztem egy utat... ami akár 2 óra alatt megoldja a honlap készítési problémádat. Tudom, nagyon nehéz lehet hinni nekem - és bízni bennem, a helyedben én is ugyanúgy kételkednék.

De ha van időd, nézd meg pontokba szedve, hogy mit is fedeztem fel. Sőt, saját magad is meggyőződhetsz róla kockázat nélkül.Tárhely Honlap Rendelés

Vevőszerző Honlapot adunk!

Ajándékba kapod hozzá a Domain nevet és a Google barát Tárhelyet
Mindez Csak: 22.990 Ft + Áfa / év


Garancia:

Ha nem tetszik a honlap, töröljük és feltehetsz egy sajátot. A tárhelyet és a domaint pedig megtarthatod. Ugye milyen jól hangzik? Kattints és rendeld meg >>


Határidő:

Nem kell most döntened, de hamarosan árat emelünk! Tárhelyre és Domain névre amúgy is szükséged van. Mit veszthetsz?
Vevőkhöz honlapra van szükséged. Most egyben megkapod a kettőt és ha nem tetszik a honlap, töröljük és feltehetsz egy másikat. Kattints és rendeld meg >>

Minta Honlapok:

Ez nem csak érdekes....de rengeteg elégedett ügyfelünk is van


Itt van amit VALÓDI Emberek Mondtak:

arcfestő
www.arcfesto.hu
körömláz
www.koromlaz.hu
"Egyéni vállalkozóként fontos szempont számomra, hogy minimalizáljam a kiadásaimat és maximalizáljam a bevételeimet. Az ingyen honlaptól féltem, azt hittem valami gyerekes, nevetséges dolgot kapok. Az eredményre azonban nagyon büszke vagyok. Sok új megrendelőt és dicséretet gyűjtöttem be a honlappal. Hálás vagyok, hogy rátok találtam :)"
"Régen újságban, szórólapon, rádióban hirdettünk, ám egyre inkább érzetük, hogy ma már más jellegű reklámra van szükségünk. Fiatalos, dinamikus tervezőt kerestünk, aki jól ért a webhez. A DomainFlotta -ban ezt megtaláltuk, gyorsan, precízen és rugalmasan oldották meg a feladatot. A számunkra szükséges szempontok alapján épült a honlap és nem korlátoztak minket az előre megszabott "lehetőségek" közé. Mégis a fő szempont az volt, hogy egyben megkaptuk a domain nevünket és tárhelyünket, a pénzünket pedig reklámra tudjuk fordítani."
Megrendelem a Seo Sales Honlapot
Megrendelem a Seo Sales Honlapot
Vevői vélemények:
Vevőszerző Honlapot adunk!

Ajándékba kapod hozzá a Domain nevet és a Google barát Tárhelyet
Mindez Csak: 22.990 Ft + Áfa / év


Garancia:

Ha nem tetszik a honlap, töröljük és feltehetsz egy sajátot. A tárhelyet és a domaint pedig megtarthatod. Ugye milyen jól hangzik? Kattints és rendeld meg >>


Ennyi ember nem tévedhet!
Határidő:

Nem kell most döntened, de hamarosan árat emelünk! Tárhelyre és Domain névre amúgy is szükséged van. Mit veszthetsz?
Vevőkhöz honlapra van szükséged. Most egyben megkapod a kettőt és ha nem tetszik a honlap, töröljük és feltehetsz egy másikat. Kattints és rendeld meg >>

Még nem vagy biztos benne, hogy Rendelsz?


Akkor olvasd el a könyvemet. Leírtam benne, hogyan üzemeltem be egy új Önműködő honlapot, majd adtam el 450.000 Ft -ért 2 hónap után. Egyszerűen csak teszteltem, hogyan működik az új honlap szoftver. Egy e-mail sorozatban elküldöm neked teljesen ingyen.
Csak arra kérlek ne add tovább senkinek!


Megtanítom hogyan használd a SEO Sales honlapot vevőszerzésre.


Tárhely honlap

Tudom, hogyan kaphatnál sok új rendelést! Nem elméletben, hanem gyakorlatban.

Nem fizettem programozót, grafikust, marketingest. Még reklámra sem költöttem. Mégis 2 hónap alatt csak 450.000 Ft -ot kerestem ezzel a SEO honlappal. Többet is kereshettem volna, de én eladtam, mert ez egy teszt volt.

2 hónap alatt szorgalmasan jegyzeteltem. Aztán további 1 hónapig dolgoztam fel az anyagokat, mire elkészült az a 68 oldalas könyv, ami minden lépést tartalmaz. A könyvet még sehol nem lehet kapni, de az biztos, hogy nagyon drága lesz.

Minden levélben lesz egy link, ami 7 napig működik. A linkek az aznapi fejezetre mutatnak. Ott írom le az aktuális gyakorlati lépéseket. Még nem tudom mennyi levélből fog állni ez a sorozat, de élvezni fogod...


Ingyen kérem:

több, mint 25 részes e-mail sorozat


Név:*
E-mail:*
Domain:
To Top