info@domainflotta.hu

9:00 - 17:00

Gmail Összekötés

Használd a domain neved levelezésre!

Összekötjük a domain neved a Google szolgáltatásával:
A regisztrált domain neveddel tudsz levelet küldeni vagy fogadni a Google szolgáltatásán keresztül.

gmail összekötés

Ha vállalkozásod van, akkor mindenképpen válaszd ezt a megoldást, mert a gmail összekötéssel a google cégeknek szánt szolgáltatásait is használhatod. Határidőnapló, csoportmunkában szerkeszthető word, excel, bárhonnan hozzáférhető céges tárhely, beállítható ingyenes sms értesítések.

Fontos: A Google bármikor változtathat. Az aktuális feltételekért kattints ide.
1, Ilyen lehet a mail címed: geza@boldogvagyok.hu
A boldogvagy.hu helyett a regisztrált domained kerül.

2, Olcsóbb, mint a Google hivatalos ára.

3, Sose kell levelet törölnöd: 10 G tárhely

4, Nem vesznek el a leveleid: Google garancia.

5, Kevesebb SPAM: Google szűrő

6, Mobiltelefonról levelezhetsz

7, Asztali gépről levelezhetsz

8, A gmail felületén keresztül is levelezhetsz

  • Igényelj egyedi e-mail címet, mert így sokkal hitelesebbé és komolyabbá válsz.
  • Nem szorulsz rá az ingyenes email szolgáltatók jóindulatára.
  • Neked is lehet saját, egyedi e-mail címed, nem csak a nagy cégeknek!

 

Gmail saját domain névvel A Google-féle e-mail rendszer

A Gmail arra az ötletre épül, hogy az e-mail lehet intuitív, hatékony és hasznos - sot mi több, szórakoztató is. Végül is a Gmail:

Tárhely

Óriási a tárterület
Több mint 11.757.272164 Mb (egyre növekvő) ingyenes tárterület.

 

spam mentes levelezés

Kevesebb spam
A nemkívánatos üzeneteket a Beérkező üzenetek mappán kívül tarthatod.

 

mobil levelezés

Mobil hozzáférés
A Gmail szolgáltatásairól már mobiltelefonon is olvashatsz, ha a telefon webböngészőjével megnyitod a http://gmail.com oldalt.

Biztonságos levelezés: E mail cím 10 Gb tárhellyel

Hogyan lehet saját domain névvel Gmail hozzáférésed ?

Egyszerűen. Csak Regisztrálj nálunk egy domain nevet vagy hozd át a már meglévő domain nevedet és így igénybe tudod vennei ezt a szolgáltatásunkat. Egyszerűen csak kattints a megrendelem gombra az oldal alján és a következő oldalon add meg az új vagy a már meglévő domain neved.

Mi lesz így a mail címem?

A mail cím minden esetben a választott domain név és a szabadon megválasztható előtagból fog állni. Pl: ha a cegnevem.hu domaint regisztráltad és átutalással 8 nap alatt érkezett meg az összeg, akkor bármilyen @cegnevem.hu mail címet választhatsz. Nincs korlátozás.

Hogyan tudom használni a mail címem?

Az e-mail címeid így a google cég gmail fiókja fogja kezelni így nem kell aggódni a vírusok, spamek vagy egyszerűen amiatt, hogy betelik a postafiók, hiszen címenként 10 Gb tárterület áll a rendelkezésedre.

Az Gmail összekötéshez hozzáférést kell kapnunk a domain dns zónájához vagy át kell hoznod hozzánk a domain neved. Ha nálunk regisztráltad, akkor ilyen probléma nincs

A leveleid elérheted weben keresztül vagy a számítógépedről pop3 kiszolgálóval (thunderbird, Outlook, stb) illetve mobil telefonról is. A webes cím lehet a megszokott: www.gmail.com illetve a mail.választott-domain.hu címen is elérhető lesz a levelezésed.

Google Apps cégeknek:

A Gmail összekötéssel a domain neved a Google Aps cégeknek szolgáltatásba integrálódik bele. A szolgáltatás előnyeiről itt olvashatsz.. Az integráció után nem csak a gmail levelezést tudod használni céges szinten, hanem a Google drive, Google Docs, Google Calendar, Google Analytics szoftvereket is.

Ezzel az összekötéssel a munkatársaid az Internet segítségével csoportmunkát végezhetnek, így tökéletesen megvalósíthatóvá válik a távmunka vagy a távoli menedzselés is. Fontos tudnod, hogy a szolgáltatást a Google biztosítja, mi az integráció technikai részét végezzük el. A Google ezt a szolgáltatását bármikor fizetőssé teheti. Az aktuális ár konstrukciókért kattints ide.